Bee bread – perga u medu

1.400,00 рсд

˝Perga je fermentisan polen, koji je 10 puta hranljiviji nego običan.˝ Radica

Ako se koristi duži period, ova mešavina izuzetno jača imunitet i tako sprečava nastanak pojedinih bolesti, a nevoravatan je saveznik kod oporavka nakon teških operacija i oboljenja.

Konzumacija:

Drvenom kašičicom, jednom – do dva puta dnevno, pola sata pre obroka, otapanjem u ustima, bez upotrebe vode. Nakon uzimanja ove mešavine izbegavati konzumiranje napitaka barem još 30 minuta. Preporučena doza preparata može se udvostručiti kada se primenjuje u terapeutske svrhe.

20 na zalihama

Šta je perga i za šta je dobra?🤔

🐝Svi pčelinji proizvodi su jako hranljivi i lekoviti, a perga je, pored matičnog mleča, najlekovitiji i najskuplji proizvod pčela. To je u stvari fermentisan polen, koji je 10 puta hranljiviji nego običan.

🐝 Perga sadrži preko 200 mikroorganizama obogaćenim šećerima, proteinima, enzimima, aminokiselinama, ugljenim hidratima, prirodnim kvascima, vitaminima – od vitamina grupe B, do vitamina C, D, E, K i drugih.

🐝Istraživanja su pokazala da perga omogućava uspešno držanje raznih dijeta za mršavljenje bez opasnosti od štetnih deficita u organizmu, uz istovremeno poboljšanje zravstvenog stanja organizma.

🐝U 100 grama perge nalazi se čak 13 mg vitamina P, ili rutina, supstance koja jača zidove krvnih sudova i reguliše njihovu popustljivost, čini zidove kapilara čvršćim i preporučuje se kod izliva krvi u mozak, infarkta srca, krvarenja u mrežnjači oka, problema u digestivnom traktu (čir, tumor, ciroza), i u slučajevima hipertoničnih tegoba i oštećenja kože izazvanih zračenjem.

🐝Perga direktno doprinosi poboljšanju, obnovi i razvoju nove, zdrave crevne flore posle uzimanja hrane koja se teško vari ili upotrebe antibiotika. Istovremeno jača imuni sistem i smanjuje umor. Pomaže kod kolitisa, hroničnog zatvora, zapaljenja prostate i impotencije, a tradicionalna kineska medicina kaže da aktivira mišićne ligamente oka.

🐝Perga može da se jede kao slatkiš u izvornom stanju (prah gorko-slatkog ukusa), koji ne treba da se žvaće, nego da se otopi u ustima. Može i da se pomeša sa medom i da se tako uzima. Vodu ili neku drugu tečnost najbolje je piti tek nakon jednog sata, kako se uzeti pčelinji proizvodi ne bi razblažili.

Težina

250 g

Perge po teglici

∼14g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bee bread – perga u medu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *