O nama

A sada, malo o mojoj drugarici Tini 🙂

Tina je master inženjer saobraćaja, a zalutala je u pčelinjak kao Alisa u zemlji čuda i zaljubila se u Pčelinjak na prvi pogled.

Počela je od nule, ona čak nije ni znala razliku između Radice, Trutka i Matice. Nije znala gde se nalazi Košnica, čak ni Pčelinjak. Nije poznavala naselja poput Zbega, Podnjače, Rama… Ništa.

A sada, da je samo vidite kako smelo korača ulicama Pčelinjaka i kako sarađujemo. Zato smo i tu, da Vam pokažemo šta sve možemo zajedno!

Tina je sada postala opsednuta i samo priča o nama, ukrašava nam Košnice nekim blesavim bojama, stalno nas slika i gleda. Ali zato, ona svaku teglicu, kutiju i sveću pripremi sa puuuno pažnje i ljubavi.

Kažu da, ko jednom zaluta u Pčelinjak tu i ostaje. 

4 komentara na “O nama

  1. Najkreativnija i najvrednija pčelica Tina sa puno ljubavi je stvorila ovaj pčelinjak, zbog toga njene pčelice prave najukusniji med, a njene vredne ruke najlepše svećice! ❤

    1. Hvala draga Jovana. Kad vidim ovako divne reči… ne, ipak ne mogu opisati tu sreću koju osećam. Hvala do neba! 🙂

  2. 100% prirodan med. Od kada sam probala vise ga ne menjam. A pored choco meda, zaboravila sam na nutelu! Preporuka svima da probaju. A ti vrednice mala, samo tako nastavi.

    1. Draga Snežana, hvala na divnim rečima. Drago mi je da vam se sviđaju proizvodi i izuzetno sam zahvalna na podršci. 🐝 Medeni pozdrav <3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *