Jedi med da ne budeš bled.

Naše zlato Pčelinjaka ima izuzetno antimikrobno i antigljivično desjtvo.

Što znači da nam pomaže u borbi protiv virusa, bakterija, gljivica i jača naš imunitet.

  1. ♥Med može jesti svako od svoje prve godine života (osim ako nije alergičan ili dijabetičar).
  2. ♥Med je preporučljivo jesti pola sata pre obroka.
  3. ♥Izbegavati vodu odmah nakon meda.
  4. ♥Najbolje je med otapati u ustima što duže ili rastvoriti u čaši mlake vode, soku, čaju ili mleku. (Temperatura tečnosti ne treba biti viša od 37°)

Kristalizacija je osobina svakog prirodnog meda. Kvalitet kristalisanog i nekristalisanog meda je potpuno isti.

 

Težina

1 kg

Vrste meda

Bagrem, lipa, šumsko-livadski

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Devičansko saće u medu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.